MY JANIKO SNEAKERS

4:16 am



As you know, I recently celebrated my blog's first birthday. From the very beginning and my first outfits, you could have seen many different pairs of black boots and that  they are my favorite shoes to combine with any outfit. I was never a huge lover of sneakers, especially white ones. But this spring I got so many ideas on how to wear them. I started wearing white sneakers and realized how many possibilities they provide. Honestly, I started loving sporty kind of outfits mixed on my way.

Kao što znate, nedavno smo proslavili prvi rođendan mog bloga i od samog prvog posta pa sve do skoro, uz moje outfite ste najčešće mogli da vidite da kombinujem crne poluduboke čizme. Patike nikada nisam  nosila u preteranoj meri, sve do dolaska proleća koje mi je ovog puta dalo mnogo ideja za kombinovanje. Posebno sam zavolela bele klasične patike i shvatila koliko mogućnosti pružaju izvan isključivo sportskih varijanti. Ipak, moram priznati da sam ovog leta postala sve više sportski tip i da mi zapravo ovakve kobminacije i dalje pružaju dosta prostora kako mogu upotpuniti svoj outfit.


Until now, I have never had the opportunity to come across the JANIKO brand from Munich. But I am way too excited to present to you such a quality and relatively new brand for Serbia. This is an online based brand that ships worldwide and it is affordable. They specialize in making quality shoes and bags for both women and men. The philosophy of this brand is based on elegance, femininity and sophistication focusing on details and new material combinations. This company is founded by two sisters Janeta and Nicoleta Surila.

Do sada nisam imala prilike da se susretnem sa brendom JANIKO iz Minhena ali se jako radujem što sam u mogućnosti da vam predstavim jedan verujem relativno nov brend za Srbiju, koji možete priuštiti sebi onlajn kupovinom. U pitanju su torbe i obuća za žene i muškarce. Sama filozofija brenda zasniva se na eleganciji, ženstvenosti i sofisticiranosti predstavljenim kroz detalje i kombinacijom različitih materijala. Janiko je nastao udruženim snagama dve sestre (Janeta i Nicoleta Surila) koje je pokretala ljubav za stvaranjem jakog i kvalitetnog brenda.




As I am a beginner in the world of blogging, I am more than happy to have had the opportunity to present you shoes that you haven't worn or have heard about. Apart from so many amazing heels that you can find on their website, I decided to go for sneakers which are the most liked shoes currently. But for my next shopping of high heels, I will definitely visit JANIKO website and choose one comfortable and effective model.

Kao neko ko je početnik u svetu blogovanja, i više sam nego srećna što sam u prilici da vam na neki način predstavim obuću koju niste ranije imali prilike da nosite ili se susretnete sa njom. I pored velikog broja sjajnih potpetica koje možete pronaći na njihvom sajtu, ovog puta sam se odlučila za patike koje su mi trenutno najzahvalnija obuća. Ali ću definitivno za svoju narednu kupovinu visokih potpetica posetiti JANIKO sajt i odabrati dovoljno efektan i udoban model.


I hope you like this combination as it is something different than what you could see before on my blog. In the next period I will try to present many different outfits and styles that I personally like to wear, but maybe some of them could give you an inspiration as well.

Kako ova kombinacija ne bi bila suviše jednostavna, odlučila sam da je upotpunim bledo roze detaljima. U kombinaciji sa teksas šortsom, šuškavom jaknom i crno-belim printom na majici, smatrala sam da će dovoljno dobar kontrast u znaku letnjih dana dati traka za kosu (koja je po mom mišljenju trend broj 1 za ovo leto!), ranac i naočare u istoj boji. Lično obožavam duboke šortseve koji pored toga što ističu struk, odlično se uklapaju uz kratke top majice.


I hope you like this combination as something different that you could see before on my blog. In the next period I will try to present many different outfits and styles that I presonally like to wear, but maybe some of them could give you an isnpiration as well.

Nadam se da vam se dopala današnja kombinacija i da je bila osveženje u odnosu na ono što ste do sada mogli da vidite na mom blogu. I u narednom periodu ću se potruditi da vam predstavim što više različitih outfita i stilova koje ja volim da nosim, ali koji i vama mogu dati inspiraciju.




Outfit details:

Top: Vintage
Jacket: Nike
Shorts: Mandee
Sneakers: JANIKO
Hair accessories: Pull & Bear
Backpack: Bershka
Sunglasses: Pull & Bear


Photography: Katarina Ilišković

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Like us on YOUTUBE